KUNST op bord 

Kunstwerkplaats Art-co is een kleinschalig atelier, waar ik werk met bijzondere kunstenaars met een beperking en jonge talenten.

Mijn eigen kunstenaarschap is gegroeid vanuit jarenlang tekenen in notitieboekjes, kleine minischilderijtjes meestal met een zwarte inktpen.Als kind en jongvolwassene gebruikte ik diverse materialen door elkaar en was ik dol op experimenteren. Intuïtief tekenen geïnspireerd door de omgeving, momenten uit je leven, gevoelens, verbeeld in spontane tekeningen.

Tijdens de opleiding aan de Kleine Tiki in Breda is mijn kunstenaarschap verder verdiept en recent aangevuld met een opleiding plateel schilderen met verfpigmenten. Waaronder het pigment meekrap ofwel “het Zeeuwse rood”. Ambachtelijk bezig te zijn is een uitdaging en een stukje historie(besef) terug te brengen op het eiland met de meekrap.

Een plek waar KUNST op bord spontaan is ontstaan door experimenteren, combineren van technieken en duurzaam willen werken. Kunst op bord kan in opdracht geleverd worden of wat er op voorraad is in het atelier.

Lees meer over mij .......

Cadeau geven

Het is altijd mogelijk om een bord door het atelier te laten maken. Kerstborden, borden met een speciaal thema, geboorteborden van een kaartje.Jubileum of relatiegeschenken

Dit kan op bestelling geleverd worden,hou wel rekening met 2 weken levertijd. Spoedbestelling kan in 2 dagen.prev next

Uniek cadeau geven.........

Kom met de hele vriendengroep een servies maken of met de familie. Of wil je gezellig een avond uit met vriendinnen en maak je eigen theeservies of mok

Prijzen zijn vanaf 10 euro