Persoonlijke en creativiteits ontwikkeling
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Intuïtief tekenen ( Kunstatelier)


KUNST IS VOOR IEDEREEN

We willen vooral kinderen plezier laten beleven aan het creatief bezig zijn, het stimuleren van het creatieve proces en vergroten van het zelfvertrouwen. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan het ‘eigene’ van het gemaakte werk: dat elk kind het anders doet, op zijn eigen manier en dat elke manier waarop jij je (creatief) uit goed is. Elk werk heeft zo zijn eigen kwaliteit. Dit geeft respect voor elkaar maar ook het gevoel dat het goed is hoe je het ook doet. Op deze manier zijn de lessen ook versterkend voor het zelfvertrouwen van het kind.

De groepjes bestaan maximaal uit 6 kinderen zodat er ruimte voor elk kind is om tot zijn recht te komen. Uit ervaring blijkt dat de kinderen zich veilig genoeg voelen om te maken wat ze willen, maar ook om te zeggen wat ze willen en/of voelen. 

Kosten: 10 euro op de even weken 

Kinderatelier: woensdag van 14.15 uur tot 15.30 uur

Puberatelier: woensdag van 15.45 uur tot 17.00 uur


En volwassenen?

We willen vooral volwassenen plezier laten beleven aan het creatief bezig zijn, het stimuleren van het creatieve proces en vergroten van het zelfvertrouwen. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan het ‘eigene’ van het gemaakte werk: dat elk mens het anders doet, op zijn eigen manier en dat elke manier waarop jij je (creatief) uit goed is. Elk werk heeft zo zijn eigen kwaliteit. Dit geeft respect voor elkaar maar ook het gevoel dat het goed is hoe je het ook doet. Op deze manier zijn de lessen ook versterkend voor het zelfvertrouwen.

Men kan ook altijd kiezen om alleen in het atelier te werken of naar de inspiratieochtenden op de even weken te komen

Kosten: 10 euro (inclusief materiaal)