JONGEREN van 12 tot 21

Misschien maak je je erg druk over school en voel je spanning of stress. Soms kan je het gevoel hebben dat het allemaal geen zin heeft. Deze gevoelens hoeven in normale omstandigheden niet raar te zijn en komen wel vaker voor in de pubertijd of adolescentie.

Realiseer je dat ook jij kwaliteiten hebt die je op dit moment nog niet ziet of voelt.

Kwaliteiten die jou kunnen ondersteunen om weer blij met jezelf te worden en minder last te hebben van de dingen die om je heen gebeuren. Dus voor een deel zit de oplossing in jou zelf!

Kwaliteiten die jou kunnen ondersteunen om weer blij met jezelf te worden en minder last te hebben van de dingen die om je heen gebeuren. Dus voor een deel zit de oplossing in jou zelf!

Tijdens de coaching gaan we samen kijken naar de dingen die je niet meer wilt en uitzoeken wat je wel graag zou willen. We gaan oude patronen doorbreken die plaats maken voor keuzes die jij zelf bepaalt en waar jij je goed bij voelt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij je eigen kracht (weer) ontdekt en van daaruit keuzes maakt en leeft. Zonder angsten over wat de buitenwereld ervan vindt, zegt of denkt. Ook jij kan elke dag weer blij opstaan!


ATELIER voor jongeren 13+

Vanaf september 2017( week 35) is er ook ateliertijd voor jongeren vanaf 13+.We zullen werken met een inlooptijd en dan kan je 1 1/2 uur werken in het atelier. De lessen zullen we inplannen om de 14 dagen op de oneven weken.

  • woensdagmiddag vanaf 15.30 uur inlooptijd tot 17.00 uur
  • Zaterdagmorgen ( van maart t/m september 1e zaterdag van de maand) van 10.00 tot 11.30 uur

Werken aan je portfolio of eigen ideeën  

Jeugdhulp nodig?

Jeugdhulp1op1 is een matchwebsite waar jongeren (gratis) hun eigen ambulant hulpverlener kunnen kiezen. Dit kan een Kind & Jeugdpsycholoog, een orthopedagoog of een begeleider zijn. Hierdoor krijg je als jongere (en ouders) meer keuze en meer te zeggen over je hulpverlening. Alleen jij als jongere zèlf kan namelijk bepalen wie je voor je problemen in vertrouwen wil nemen. Omdat de klik tussen jou en je hulpverlener de belangrijkste succesfactor is!  

https://www.jeugdhulp1op1.nl/