KUNST op tegel

KUNST OP TEGEL 

Mijn creaties. Ik noem het KUNST. Een beeldend verhaal op mini formaat. Tegels als kleine prentenboekjes. Ik geniet ervan. Het verhaal? Dat bedenk ik zelf. Het andere deel, dat bedenk jij er zelf bij.

De tegels ontstaan uit inspiratie welke ik, veelal onbewust, haal uit mijn omgeving. Geïnspireerd door de natuur, de mensen, de kleuren. 

In mijn tegels komen techniek én creativiteit samen. Ik ontwerp op papier en schilder de contouren op de tegel. Daarna kan het inkleuren beginnen. Dat gebeurt met opglazuur, een poeder (bijv. meekrappoeder) dat vermengd wordt met olie. En dan...Dan brand ik de tegeltjes in een speciale keramiekoven op 800 graden Celsius. Het resultaat? Een handgemaakt, persoonlijk, product.

Je bestelt de tegeltjes in de webshop. Je kunt ze ophangen of neerzetten in een houten standaard. Hoe leuk is dat! Liever een gepersonaliseerd tegeltje? Dat kan natuurlijk ook. Ik beeld graag jouw verhaal uit op een op maat gemaakt tegeltje. Op zoek naar een origineel cadeau? Laat mij dan een geboorte- of huwelijkskaart overbrengen op een tegeltje. Zeker weten dat jouw cadeau in smaak val