De week van de stenen winkel

Wat een mogelijkheid en zo'n schitterende etalage

Dat was wat ik dacht toen ik 1 jaar geleden de locatie opende in de Kerkstraat 19.

In de week van de stenen winkel denk je daaraan terug en ben ik blij dat ik deze stap genomen heb. Een stenen winkel als leerbedrijf, atelierwerkplaats, winkel en workshopruimte.

Ik kom elke dag met een glimlach aan en doe de deur open met plezier. Zo ook de stagiaires die net dat extra aandacht nodig hebben komen tot ontplooiing. Zij vinden het superfijn om bezoekers van Atelier Art-co te helpen  en te voorzien van koffie en thee en altijd met een brede smile ( ook al is dit soms superspannend voor hun).

Het werken in dit pand is heel inspirerend, veel licht en sfeer. Door de grote ramen in de etalage is er veel interactie met langslopende mensen. Aan mijn vintage werkbank teken ik graag met de inktpen op de tegels. Wil je dit zelf ervaren kan je altijd een aanschuif workshop proberen.

Kom je langs in het historische centrum van Tholen, zoek me op in de Kerkstraat. Geniet van de winkel en neem je tijd om rond te kijken. Mocht je tijd hebben drink je bij mooi weer je koffie op het tuinterras, wellicht met de klanken van het carillon op de achtergrond.