Coaching - basis
Voor kinderen, jongeren en volwassenen


"Ik loop een tijdje met je mee"


We willen allemaal succesvol en gelukkig zijn. Zelfvertrouwen hebben, een positieve houding uitstralen. Rust ervaren. Meer durven doen. Helaas lukt dat niet altijd. Soms loopt het even niet zoals je wil. En op die momenten ben ik er voor je. Samen werken we aan jouw balans.

Voor wie
Ik ben er voor kinderen én volwassenen. Ik begeleid en coach in de vorm van:
Kinderen
Ik help kinderen met én zonder zorgindicatie (bijv. Autisme, PDD-NOS, Asperger, Milde persoonlijkheidsstoornissen, Thuiszitters, Licht Verstandelijke Beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel, Syndroom van Down). Weet dat kinderen meestal heel goed in staat zijn zelf oplossingen te bedenken voor hun probleem. Ik help daarbij. Altijd vanuit een positieve insteek. We gaan uit van de mogelijkheden en niet van de problemen die het kind, of de omgeving, ervaart.

In mijn atelier/kunstwerkplaats is er ruimte voor jonge voor kunstenaars met een unieke kijk op de wereld, dit komt in hun bijzondere kunstwerken tot uitdrukking. Door te schilderen, tekenen, werken met inkt of ecoline, het kan allemaal. Ik bied deze kunstenaars een plek waar ze leren vertrouwen op hun eigen kijk op de wereld. Waar ze durven en mogen groeien. Waar ze in hun kracht komen te staan.

Heeft jouw kind te maken met een overlijden, verhuizing of bijvoorbeeld scheiding? En ervaart jouw kind moeite met het verwerken hiervan? Dan help ik hierbij met coaching voor rouwverwerking.

Rouwverwerking (voor kinderen én volwassenen)
Denk hierbij aan:

  • Scheiding
  • Overlijden
  • Verhuizing
  • Verlies van baan

Verlies en rouw zorgen voor veel emoties. Angst, boosheid, verdriet, schuldgevoel. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn deze emoties soms het begin van een moeilijke periode. Het is een emotioneel proces dat tijd en energie kost. Hoe pijnlijk en vervelend ook, rouw hoort bij het leven. En iedereen rouwt op zijn eigen manier. De een wat makkelijker dan de ander. Rouw neem je mee, overal waar je komt en overal waar je naar toe gaat. Het hoort bij jou. Het is altijd bij je. Hierbij breng ik gevoelens in balans en zorg ik dat er weer ruimte is voor plezier.

Werkwijze
Mijn begeleiding is altijd volledig afgestemd op de persoon. Maatwerk is voor mij heel belangrijk. Er is altijd sprake van individuele coaching met persoonlijke aandacht. Kom je van verder weg? Dan plannen we een hele dag in. 
En het allerbelangrijkste! Ik loop niet naast je. Ik loop met je mee...

Aangesloten bij:

  • SKJ [stichting kwaliteitsregister jeugd]
  • LBBO [beeldbegeleider]
  • SVIZ [stichting inzet voor zorg]

Heb jij een hulpvraag? Voel je vrij om contact met me op te nemen. Ik help je graag. Je bent van harte welkom voor een eerste kennismaking.“3 jaar geleden ben ik bij Rianne terecht gekomen voor rouwverwerking. Mijn dochter van 12 heeft toen haar vader verloren.
Ze had veel moeite met dit verlies en het geven van een goed plekje in haar hart.
Toen Rianne het vertrouwen van mijn dochter had, zag ik haar stap voor stap vooruit gaan en heeft ze het stukje rouw kunnen afsluiten. 
Rianne is een spontane vrouw die het uiterste er uit haalt.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de steun die zij ons heeft gegeven.”