ART-CO CADEAUTIPS 

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor familie, collega's of relaties? Ik help je mensen te verrassen. Prachtige unieke cadeaus, 
met de hand gemaakt. Je kunt een eigen ontwerp doorgeven en ik maak er wat moois van. Even geen inspiratie? Ik denk met je mee. Er is veel mogelijk. 


KUNST op ...
Een Thools cadeautje.
Speciaal voor jou.


KUNST op tegel
Een beeldend verhaal op mini formaat. Tegels al kleine prentenboekjes. Veelal geïnspireerd op mijn eigen omgeving, maar nu? Nu, geïnspireerd op jou. Ik beeld graag jouw verhaal, jouw boodschap, jouw bedrijf uit op een tegel. Wat denk je van jouw logo, jouw bedrijfspand, de Thoolse skyline, huisdieren, beroepen, hobby's...? Je kunt de tegels ophangen of neerzetten. Hoe leuk is dat?

10x10 € 9,50 | 13x13 € 15,00 | 20x20 € 19,50

Inclusief gratis cadeauverpakking. Bij een oplage van > 50 stuks extra kleur gratis! 

Familie workshop

Geef een beleving cadeau! In mijn atelier geef ik familie workshops. Wat te denken van een eigen familie servies? Ieder zijn eigen bord of mok? Of hoe leuk is een serie tegels voor in de keuken, gang of toilet? Met persoonlijke hobby's, verhalen en kleuren. Samengesteld door het hele gezin. Ook leuk! Fleur de personeelskantine op met kunst van collega's. Interesse in het geven van een belevenis? Bel (06-26088532) of mail (info@art-co.nl me en we bespreken de mogelijkheden. 


Samen tekenen & schilderen. 
Met zijn allen aan de slag met een blijvende herinnering.

Cadeaubon

Altijd goed! Dé cadeaubon.
Al vanaf € 5,- en in te leveren voor kunst uit mijn atelier, workshops of coaching
En natuurlijk kan ook de cadeaubon worden gepersonaliseerd. Zo wordt zelfs de cadeaubon uniek. Natuurlijk maak ik er een mooi pakketje van. Extra: een naam, lief bericht of een bijzonder beeld, extra persoonlijk.