KUNST in Tholen 


Mijn creaties. Ik noem het KUNST. Maar in mijn atelier in Tholen exposeer ik niet enkel met mijn eigen kunst. Kunstwerkplaats Art-co is een kleinschalig atelier, waar ik werk met bijzondere kunstenaars met een beperking en jonge talenten.

 Mijn eigen kunstenaarschap is gegroeid vanuit jarenlang tekenen in notitieboekjes, kleine minischilderijtjes meestal met een zwarte inktpen. Als kind en jongvolwassene gebruikte ik diverse materialen door elkaar en was ik dol op experimenteren. Intuïtief tekenen geïnspireerd door de omgeving, momenten uit je leven, gevoelens, verbeeld in spontane tekeningen. Ambachtelijk bezig zijn staat bij mij voorop. Momenteel werk ik veel met het pigment van de meekrap. Voor mij een geweldige uitdaging. graag ga ik ook de uitdaging aan om een stuk historie van de meekrap terug te brengen op eiland Tholen.


KUNST op tegel

Kunst op tegel. Een beeldend verhaal op mini formaat. Tegels als kleine prentenboekjes. Ik geniet ervan. Het verhaal? Dat bedenk ik zelf. Het andere deel, dat bedenk jij er zelf bij. De tegels ontstaan uit inspiratie welke ik, veelal onbewust, haal uit mijn omgeving. Geïnspireerd door de natuur, de mensen, de kleuren. In mijn tegels komen techniek én creativiteit samen. Ik ontwerp op papier en schilder de contouren op de tegel. Daarna kan het inkleuren beginnen. Dat gebeurt met opglazuur, een poeder (bijv. meekrappoeder) dat vermengd wordt met olie. En dan... Dan brand ik de tegeltjes in een speciale keramiekoven op 800 graden Celsius. Het resultaat? Een handgemaakt, persoonlijk, product. Je bestelt de tegeltjes in de webshop. Je kunt ze ophangen of neerzetten in een houten standaard. Hoe leuk is dat! Liever een gepersonaliseerd tegeltje? Dat kan natuurlijk ook. Ik beeld graag jouw verhaal uit op een op maat gemaakt tegeltje. KUNST cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan:
  • geboortebord
  • huwelijksbord
  • jouw persoonlijke tegeltje
  • jullie eigen familieservies
  • een tegel met een bedrijfslogo
  • & meer...

"Dank voor het werkelijk schitterende cadeau én de persoonlijke boodschap.
Ze waren blij verrast".


KUNST workshop

Zelf aan de slag met een tegel, bord of bijvoorbeeld een mok? In mijn atelier in Tholen in de Kerkstraat, is voldoende ruimte om individueel óf met een groep aan de slag te gaan met een creatieve workshop. Leuk als vrijgezellenfeest, familiefeest, een personeelsuitje of gewoon zomaar. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Of geef een workshop cadeau, bestel deze in de webwinkel