Maak kennis met mij...

Ik ben Rianne en ik vul mijn dagen met coaching en als creatief kunstenaar. Het uittekenen van mini verhalen op tegels, Kunst op Tegel, is mijn passie. Ik geniet elke dag van het maken van kunst. Mijn coaching komt voort uit mijn bevlogenheid voor het onderwijs (ik was jarenlang 'juf Rianne') en de begeleiding van mensen. Ik wandel graag. Dit komt terug in mijn coaching. Al wandelend vinden we jouw eigen pad. Mijn passie is het vinden en het versterken van die van jou!

Mijn logo is een presentatie van mijzelf: creatief, verbinding & Zeeland. Golven, zee, strand en stroming. De kleuren staan voor al mijn activiteiten.
Dit zijn er 5...coachingworkshops, het atelier, de meekrap en mijn laatste activiteit, trouwambtenaar. Alle stromingen zijn welkom.
Jong, oud, met of zonder beperking. Ik help je graag. 
 

Mijn motto

'Art makes you happy'

Rianne van Duivenbode:

'Ik teken al jaren met inkt en pastelkrijt, heerlijk om vanuit een intuïtieve manier te starten en kijken wat er ontstaat. Veelal elke dag een tekening in mijn zwarte boekjes, die gaan mee op reis, in mijn tas, elk momentje van wachten ben ik ermee bezig. Tekenkilometers maken zorgen voor ritme, ervarenheid en ontwikkelen van je stijl. Daarnaast is kijken naar de wereld om je heen altijd een prima uitgangspunt voor een tekening. Het liefst met zwarte inkt/fineliner en een enkele keer gebruik ik pastelkrijt voor kleur. Als ik de stijl zou moeten omschrijven kom je op ‘sprookjesachtige illustraties’ - kleine verhalen in beeld. Ik teken vanuit mijn gevoel. Inspiratie is niet op te roepen, een slechte dag is altijd te zien in mijn werk'.