Coaching - intensief
Voor jongeren en volwassenen


"Are you willing to change?"


"Kom in beweging, vind jouw kracht en stap vol vertrouwen de toekomst in"


Welk pad kies jij dit jaar?
Een nieuw jaar geeft een boost aan je ideeën, durf je keuzes te maken. Nieuwe paden inslaan vraagt om zelfvertrouwen en lef...en een opgeruimd hoofd en lijf.
Een sparringpartner nodig?
Iemand die met je meebeweegt of oude paden met je opruimt?

Boek een intensief traject waarin je de ruimte krijg om te verwerken en je creativiteit inzet om het nieuwe pad te zien.

Wil je meer weten over een intensief traject of plan je gelijk een 2-daagse in. Stuur een email en ik neem snel contact met je op.

Voor wie

Voor elke vrouw jong of oud, die iets wil doen aan dat vage gevoel van onvrede. Bevrijd jezelf van oude lasten en leef. Droom niet alleen van dat leven maar zet het om in actie.

Werkwijze
Mijn begeleiding is altijd volledig afgestemd op de persoon. Maatwerk is voor mij heel belangrijk. Er is altijd sprake van individuele coaching met persoonlijke aandacht.

Programma Intensief:

Het programma start met een dagdeel, kennismaken en doorlopen op een beeldende manier waar je knelpunten zitten.  Je werkt dan 4 dagdelen aan jezelf. Hier is dan ook een overnachting aan gekoppeld. 

Resultaat
Samen vinden wij jouw unieke kracht. We maken keuzes, je komt in beweging en doorbreekt patronen. Jij stapt met veel vertrouwen jouw toekomst tegemoet. Jij durft jouw eigen weg te volgen!

Investering

Het traject kost 1250, - euro (zonder overnachting) . De trajecten starten altijd op een maandagochtend tot dinsdag na lunch de volgende dag. Per maand zijn er maar twee opties om te starten.

Meer informatie
Wil je meer weten wat het je kan brengen, is een vrijblijvende intake een volgende stap.


  • Voel je vrij om contact met me op te nemen. Ik help je graag. Je bent van harte welkom voor een eerste kennismaking.
"Bewandel jouw eigen pad..."


“3 jaar geleden ben ik bij Rianne terecht gekomen voor rouwverwerking. Mijn dochter van 12 heeft toen haar vader verloren.
Ze had veel moeite met dit verlies en het geven van een goed plekje in haar hart.
Toen Rianne het vertrouwen van mijn dochter had, zag ik haar stap voor stap vooruit gaan en heeft ze het stukje rouw kunnen afsluiten. 
Rianne is een spontane vrouw die het uiterste er uit haalt.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de steun die zij ons heeft gegeven.”