Kleuren! [gastblog Jannie - Beken je kleur in stijl]

Kleuren. Voor mij zijn ze een beleving. Ik zie de kleuren, ik voel ze. Al jarenlang verdiep ik mij in kleuren en wat ze voor mensen betekenen. Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van kleurenanalyses bij vrouwen. Elke vrouw heeft haar eigen kleuren waarmee ze gaat stralen. Al bijna 9 jaar en ruim 1000 klanten verder geniet ik er nog steeds van om anderen te laten stralen. Het is pure verwennerij. Kleuren waarmee jij jouw kleding en accessoires compleet kan maken. Zelf kijk ik naar de kleur van je huid, haar en ogen.

De basis van een kleurenanalyse zijn dan ook de vier seizoenen.

• Winter - heldere koele kleuren
• Zomer - gedempte koele kleuren
• Lente - warme zonnige kleuren
• Herfst - warme gouden kleuren

Inmiddels zijn mijn analyses zo verfijnd dat ik werk met de 78 kaartjes methode. En één van die kaartjes past het beste bij jou.

Van Rianne van Duivenbode van kunstwerkplaats Art-Co kreeg ik de vraag welk type vrouw het beste past bij de kleur van de meekrap. Een natuurlijk rode verfstof, ook wel het Zeeuwse rood genoemd, welke zij gebruikt voor haar Kunst op Tegel en Kunst op Bord. De kleur die de meekrapwortel geeft zijn verschillende tinten, van terra (bruinachtig), ook wel sienna genoemd, naar een (koraal)roze kleur. Als de kleur bruintinten bevat dan past hij het best bij het herfsttype. Is de kleur meer roze/warm rood, dan is hij geschikt voor het lentetype.

Het herfsttype is vaak een bedachtzame vrouw, denkt na voor ze iets doet en heeft structuur in haar leven. Het lentetype is sprankelend, laat zich zien en is iemand die je niet snel voorbijloopt.

Bij beide types staan een persoonlijk scherfsieraad heel mooi. Ze zijn een eyecatcher en geven je net dat beetje meer eigen jij. Wil jij een sieraad dat perfect past bij jouw type? Rianne maakt ze speciaal voor jou! Bijzonder, opvallend en uniek. De scherfsieraden uit voorraad zijn hier te bestellen voor slechts € 2,50.

Ben jij benieuwd naar jouw kleurtype? Ik maak graag voor jou een analyse. Maak je voor 30 juni 2020 een afspraak (voor uiterlijk 1 november 2020) dan ontvang je 20% korting op een basis-kleurenanalyse (normale prijs € 50,-) en 10% korting op sjaals en sieraden. Bel of app naar 0623730138 of mail naar jannigjeb@gmail.com. Binnenkort een nieuwe website.

Wist je dat?

Koningin Maxima op Prinsjesdag 2009 een jurk droeg geverfd met pigment van meekrap?