Krasse knunst, erken de kracht van kunst en creëer kansen voor ouderen

Dat ik blij wordt van kunst beoefenen, dat is zeker. Benut elk moment da tik in mijn kunstwerkplaats kan werken. Mijn hoofd en hart worden daar heel erg blij van.

Dat de kinderen en jongeren genieten van kunst maken, is ook zeker. Er is een steeds grotere doelgroep die ook geniet van kunst maken. Het herwaarderen, het terug vinden van een hobby of puur voor het sociale gedeelte. Toch zie ik ze nog te weinig in mijn atelier.

Een oproep hierbij, ook voor de senioren is er plaats. Vrijdagmorgen heerlijk komen tekenen, schilderen of alleen maar inkleuren van mijn eigen ontworpen kleurplaten. Gewoon doen, met inzet en doorzettingsvermogen zal er veel moois ontstaan.

Mooi voorbeeld is mijn eigen moeder altijd creatief geweest.Door reuma wat strammer geworden maar geniet nu van de kleurboeken en potloden. Heerlijk ontspannen en toch lekker creatief bezig zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=5yhGXHTwwBM&feature=youtu.be