Liefde!

Liefde en Valentijn. Ik hou er van. Als trouwambtenaar mag ik regelmatig twee mensen verbinden. Een prachtige, liefdevolle aanvulling op mijn werk als creatief coach en beeldend kunstenaar.

“Ontmoeten is de ander binnenlaten in het huis van jezelf”

Liefde voor mij is…

Lieve briefjes schrijven en kleine cadeautjes kopen. Het maken van elkaars favoriete gericht. Genieten van elkaar. Zelf ben ik al 30 jaar getrouwd met Onno. Wij genieten door samen te reizen, in de camper of naar ons buitenhuisje in de Achterhoek. We hebben geen planning, maar kijken wat de dag ons brengt. Dat vinden we heerlijk. En ook, samen gezellig in de veranda zitten. Dekentje erbij, koffie en de kachel aan. Zalig! Onze trouwfoto’s zijn gemaakt in Strijenham. Hier gaan we regelmatig wandelen. Een huis aan water als we bejaard zijn, dat is voor mij perfect. En verder sta ik altijd stil bij dit gedicht. Het gedicht dat ik gebruik bij mijn ceremonies en me inspireert voor mijn kleine verhaaltjes, Kunst op Tegel:

Liefde is niet altijd perfect,
het is geen sprookje of een verhaaltjesboek
Het gaat niet altijd vanzelf
liefde is het overwinnen van obstakels
uitdagingen aan durven gaan, vechten om samen te zijn
vasthouden aan & nooit laten gaan…

Het is een kort woordje, eenvoudig te spellen,
moeilijk om te omschrijven
& onmogelijk om zonder te leven.

Liefde is hard werken
maar vooral,
liefde is je realiseren dat elk uur
elke minuut & iedere seconde
het waard was omdat je samen bent.


Welke inspiratie heb jij? Welk verhaal bedenk jij er bij? Ik maak er graag Kunst op Tegel van.
Tegeltje bestellen? Mail of bel me. Jij geeft je idee door, ik teken, je tegeltje gaat de oven in, wordt mooi verpakt en jouw geliefde, familie of vriend ontvangt het tegeltje op 14 februari in de brievenbus. Art-Co ook voor jouw brievenbuspost!