Meekrap past in Jaar van de Streekproducten

Afgelopen periode intensief in het atelier met de meekrap aan de slag gegaan om deze pigment in de vingers te krijgen. Of het nu een vrij ontwerp is op een bord of op een tegel met een verhaal item, de kleur is en blijft een uitdaging om deze goed uit de oven te krijgen.

Rood heeft sterk de neiging om te vervagen tijdens het branden in de oven. Maar hoe mooi past deze Zeeuwse kleurpigment in een belevingsverhaal te vertellen met mijn producten en hoe kan ik dit verder vermarkten. Daarop is mijn casus gericht die ik inbreng in de 10e Waterpoort Academy.

Ja, spannend.. ik ga met de 10e academy meedoen en wat een passend jaarthema van Waterpoort Werkt "Jaar van de Streekproducten"

 

#meekrap #streekproducten #art-co #kunstwerkplaatsartco #eilandTholen #Tholen #waterpoort #regiosterk #waterpoortacademy #verbinden #ondernemers #Zeeland #kunst