Mijn passie en kracht zijn......

Dat ik blij wordt van kunst beoefenen, dat is zeker. Benut elk moment dat ik in mijn kunstwerkplaats kan werken. Mijn hoofd en hart worden daar heel erg blij van, mijn eigen kleurboeken maken is daar een voorbeeld van.

Ouderen zijn een steeds grotere doelgroep die ook genieten van kunst maken. Het herwaarderen, het terug vinden van een hobby of puur voor het sociale gedeelte. In mijn werkplaats of op locatie is hier alle ruimte voor..

Een oproep hierbij, ook voor de senioren is er plaats. Vrijdagmorgen heerlijk komen tekenen, schilderen of alleen maar inkleuren van mijn eigen ontworpen kleurplaten. Gewoon doen, met inzet en doorzettingsvermogen zal er veel moois ontstaan.

Kan ik dat ook? Ja, mijn uitdaging is om iedereen aan het tekenen, schilderen te krijgen. kom gewoon een keer meedoen of als groep