SHOP IN SHOP

Kunstwerkplaats Art-co locatie Kerkstraat 19 Tholen
Voor de meest mooie, unieke en persoonlijke cadeautjes! 

Per 1 april is mijn winkel-atelier in Tholen open van woensdag tot zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Naast mijn kunst op tegel vind je er straks nog veel meer handgemaakte producten en bijzondere kunstwerken. Ik wil een perfecte mix neerzetten van een bijzonder winkel-atelier en een sfeervolle en inspirerende plek voor workshops en coaching. Een creatieve broeiplaats voor talent.

Er is nog plaats voor creatievelingen!  Ben je of ken je jij een maker van mooie items, handgemaakt, bijzonders, en uniek? Dan ben ik op zoek naar jou. Stuur een mailtje naar info@art-co.nl en misschien verkoop jij binnenkort jouw product in Tholen!

Voor workshops, vergaderingen en andere bijeenkomsten is het mogelijk om de ruimte achterin de winkel te huren. 

Interesse?
Mail me dan je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, IBAN, KvK, BTW nummer en natuurlijk welke plek je wil huren. Ik stuur je dan een passende offerte.  

Belangrijk! 
Om een plekje te kunnen huren moet je in bezit zijn van een kvk nummer en/of BTW nummer. De huurprijzen zijn per maand en exclusief BTW. De minimale huurtermijn is 3 maanden, daarna is de huur opzegbaar met een kalendermaand opzegtermijn. We werken in blokken van 3 maanden: april-mei-juni /juli-aug-sept/ okt-nov-dec/ jan-febr-mrt. Mocht er niet gelijk een plekje voor je zijn, dan kan ik je op de wachtlijst zetten.